Få solbriller med UV beskyttelse hos Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive

Hvis du vil passe godt på dit syn, bør du altid have et par gode solbriller med 100% UV beskyttelse med i tasken. Solbriller gør det behageligt at orientere sig, når solen skinner, men de beskytter også dine øjne mod UV-stråling. Solens ultraviolette stråler kan have skadelige konsekvenser for dine øjne og den omkringliggende hud, så husk derfor at bære solbriller med UV beskyttelse, når solen skinner.

Undgå øjenskader med UV beskyttelse

Der er ingen mennesker, som ikke har godt af at bære solbriller med UV beskyttelse. Det er bedst for alle, store såvel som små. Eksponeres øjnene for en stor mængde UV-stråling kan det medføre forringet synskvalitet og synsnedsættelse. UV-stråling kan blandt andet føre til følgende langvarige og kortvarige skader:

  • Tågede hornhinder, der kan resultere i synsforringelse.
  • Hornhindebetændelse er en alvorlig øjensygdom, der skyldes en overfladisk forbrænding af øjets horhinde, forårsaget af UV-stråler. Sygdommen kan medføre varigt nedsat syn.
  • Grå stær skyldes en uklar linse. Grå stær kan medføre synsnedsættelse, blændingsgener eller en ændret opfattelse af farver.

Nyd sommeren uden bekymringer med solbriller fra Breinholdt Bleshøy Optometri

Solbriller er ikke udelukkende nødvendige til sommeren herhjemme. Når UV-stråling kombineres med vand eller sne, øges refleksionerne, og strålerne er derfor ekstra kraftige. Med et par gode solbriller, kan du slippe bekymringerne, uanset om du er på ferie sydpå, er på tur i det fri eller tager på en skitur med familien.

Dine solbriller skal beskytte dine øjne mod UV-stråling, men de skal naturligvis også klæde dig. Vores optikere gerne med at finde solbriller, der klæder dit ansigt og passer til din stil. Hvis du kigger fordi Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive, kan vi hjælpe dig med at finde nogle solbriller. Vi giver os god tid til at finde de rette solbriller til dig, så du kan nyde sommeren uden bekymringer.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu

Forside Intro Venstre OptikTeam 805x617