Køb dine designerbriller hos Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive

Hos Breinholdt Bleshøy Optometri udvælger vi selv hele vores sortiment, og vi gør meget ud af det. Når vi udvælger brillerne til vores sortiment, lægger vi stor vægt på både design, kvalitet og komfort. Derfor kan du altid være sikker på, at du får noget for pengene. Vi har alt fra trendy briller til briller af klassisk, tidsløst design. Designerbriller har også en plads på vores hylder, og vi tilbyder alle de lækre mærker i både dansk og udenlandsk design.

Gør dit look komplet med et par designerbriller

Vi har et stort udvalg af mærker, når det gælder vores designerbriller. Hos os er det specielt de danske designermærker, der er populære. Det er mærker, såsom:

  • Fleye
  • Thomsen Eyewear
  • ProDesign

Hos Bleshøy Optometri forhandler vi naturligvis også briller i udenlandsk design, hvor vi har alle de lækre mærker, såsom:

  • Marc By Marc Jacobs
  • Tommy Hilfiger
  • Ray-Ban

Et par designerbriller kan uden tvivl sætte prikken over i’et på dit look. Uanset om du er på udkig efter briller i udenlandsk eller dansk design, så guider vi dig gerne i processen.

Kig forbi til en snak om designerbriller hos Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive

Du er velkommen til at kigge forbi Bleshøy Optometri, hvis du er interesseret i at købe et par designerbriller. Hvis du kommer ind og besøger os til en snak, vil det gøre det langt lettere at finde det rette par briller. Her får du mulighed for at prøve forskellige briller på, så du kan finde dem, der klæder dig bedst. Samtidig får du mulighed for at spørge vores optikere til råds, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores designerbriller. Hos os kan vi rådgive dig i både design og syn, da begge ting har høj prioritet hos os.