Briller til børn hos Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive

Har dit barn brug for briller, er det vigtigt, at I vælger nogle, der er specielt lavet til børn. Oplever du, at dit barn ofte har hovedpine, koncentrationsbesvær ved læsning eller skeler? Det er alt sammen tegn på, at der er behov for en synstest samt børnebriller. Med et par briller til dit barn fra Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive vil dit barn opleve færre gener og større læseglæde.

Det skal du vide om børnebriller

Skal dit barn have briller, så bør du overveje følgende to ting:

  • Kontaktlinser eller briller? De fleste børnebriller står ikke i vejen for sport, men kontaktlinser er også en mulighed. Det kræver dog, at barnet er modent og forstår vigtigheden af hygiejne.
  • Glas eller hærdet plastglas? Hærdet plastglas er en god løsning til børn, da det er brudsikkert og ikke ridses så let.

Hos Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive kan du finde børnebriller

Hos os kan dit barn få foretaget en synsprøve, hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit barn har behov for briller. Dit barn skal ikke føle, at brillerne er en belastning, så kig endelig forbi med dit barn til en snak med en af vores optikere. I har også mulighed for at se vores udvalg af briller til børn samt prøve dem på.