Hos Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive finder du briller i dansk design

Hos Breinholdt Bleshøy Optometri lægger vi stor vægt på skarp kvalitet og et gennemført design, når vi udvælger vores sortiment. Dansk design er vi især helt vilde med, så derfor har vi naturligvis et spændende udvalg af briller i dansk design i vores sortiment. Når du køber dansk design briller får du kvalitet kombineret med pænt design. Kig endelig forbi og se vores udvalg af briller i dansk design, hvis du er på udkig efter nye briller.

Fleye

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed, entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

Briller i dansk design er det foretrukne valg

Briller i dansk design er vores kunders primære valg, når de skal have briller. Derfor forhandler vi naturligvis briller af denne type hos din optiker i Skive. Nogle går bevidst efter briller i dansk design, og andre støder på det ved en tilfældighed. Uanset hvad, så er vi sikre på, at du vil blive glad for et par briller i dansk design.

Dansk design kan uden tvivl noget helt særligt, og du kan være sikker på at få briller i god kvalitet. Vi forhandler blandt andet mærkerne Thomsen Eyewear og Fleye indenfor dansk design.

Thomsen Eyewear

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

Hos Breinholdt Bleshøy Optometri er vi vilde med briller i dansk design

Er du lige så vild med briller i dansk design som os? Kom gerne forbi Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive og få syn for sagen. Vores optikere viser gerne vores af flotte briller i dansk design frem for dig, og du har tilmed mulighed for at prøve brillerne på. Uanset om du er på udkig efter en klassisk eller mere moderne brille, så kan du garanteret finde det hos os. Vores optikere står klar til at vejlede dig, hvis du har brug for hjælp til at finde de helt rette briller i dansk design, som passer til dine behov og din stil.