Hos Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive kan du få foretaget en synsprøve

Mange oplever, at de har behov for større styrke, jo ældre de bliver. Det kan blive sværere at se ting, der er langt væk, eller besværligt at læse det, der står med småt. Hvis du oplever nogle af disse gener, vil det være bedst, hvis du får foretaget en synsprøve.

Bør jeg få foretaget en synsprøve?

Hvis ikke du er sikker på hvorvidt du har brug for at få taget en synsprøve, kan du se her, hvornår du har brug for det:

  • Vedvarende hovedpine hvilket tyder på, at du anstrenger dine øjne for at stille skarpt.
  • Røde øjne, der opstår hvis du overanstrenger øjnene.
  • Ser du dobbelt, selvom du holder en hånd for det ene øje, kan det være tegn på grå stær.
  • Har du brug for mere lys, end du plejer, når du læser, eller har du problemer med at læse, hvad der står på tæt hold? Det kan betyde, at du er langsynet.
  • Har du i forvejen briller eller kontaktlinser, og føler du, at du skal anstrenge dig for at kunne se klart? Det kan være tegn på, at du har behov for en højere styrke.

Har du oplevet nogle af disse gener, så bør du bestille tid til en synsprøve.

Sådan foregår synsprøven hos Breinholdt Bleshøy Optometri

En synsprøve udføres ved hjælp af en slags ’kæmpebrille’ med forskellige glas i og en bogstavstavle. Optikeren vil både spørge ind til din dagligdag og eventuelle gener for at få indblik i din livsstil og dine behov samt foretage testen. Det vil tage omkring 30 minutter, og derefter er din optiker i stand til at afgøre mulige synsfejl. Der bliver altid sat god tid af til synsprøven, så I sammen kan finde den bedste løsning for dit syn.

Vi anbefaler, at bestille tid.