Hos Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive kan du få solbriller med styrke

Det kan være skadeligt for dine øjne, hvis ikke du passer godt nok på dem, når solen står skarpt på himlen. Det kan medføre hovedpine, hvis du konstant kniber øjnene sammen for at skærme for solen. Solbriller med styrke er den ultimative løsning – du vil blive beskyttet mod solen UV stråler, men du går samtidig ikke på kompromis med dit syn.

Solbriller med styrke tilpasses dine behov

Langt de fleste solbriller kan fås med styrke, og hos Breinholdt Bleshøy Optometri tilpasses dine solbriller med styrke dine øjnes behov. Vi har forskelligt brilleglas at vælge imellem. Her er de forskellige brilleglas, vi tilbyder, listet:

  • Fotokromisk glas går fra at være gennemsigtigt til mørkt afhængig af, hvor meget solen skinner, og glasset passer godt til aktiviteter med skiftende lysforhold.
  • Polaroidglas mindsker generende refleksioner fra for eksempel sollys i vand, regn eller bygninger.
  • Brilleglas fås i forskellige farver såsom gule, orange, grønne og brune glas. Varme nuancer øger kontrasterne ved nedsat sol, hvor køligere glas er mere balancerede.
  • Fit-over eller clip-on er et billigere alternativ til dig, der ikke vil investere i et par solbriller med styrke. Fit-overs er solbriller med styrke, som sættes over dine nuværende glas. Clip-ons er solbrilleglas, du klipper på dine nuværende briller.
Forside Intro Venstre OptikTeam 805x617

Få hjælpe til at finde et par solbriller med styrke hos Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive

Skal du have nye briller? Så bør du overveje, om du vil lave dine gamle briller om til solbriller med styrke – på den måde er de allerede tilpasset dine synsbehov. Kig endelig forbi Breinholdt Bleshøy Optometri og hør mere om dine muligheder omkring solbriller med styrke. Vi kan sætte os ind i dine behov og ønsker om stil. Vores optikere står også klar til at hjælpe dig med at finde de helt rette solbriller med styrke.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER