Find dine briller hos Breinholdt Bleshøy Optometri i skive

Er du på udkig efter nye briller? Hos Breinholdt Bleshøy Optometri finder du et bredt udvalg af briller i alverdens former og farver. Uanset om du er til klassiske eller mere moderne briller, så har vi garanteret noget, der falder i din smag. Når de rette briller skal vælges, er der flere ting, du bør tage højde for.

Overvej brillens funktion

Dine behov har stor betydning for, hvordan dine briller skal være for at gavne dig mest muligt. Du bør derfor overveje, hvilken funktion dine briller skal have:

  • Skal du bruge brillerne til hverdagsbrug og under kørsel?
  • Skal brillerne bruges hele tiden eller blot til arbejde?
  • Skal de bruges som aflastning til kontaktlinser?

Brillestellet og glassets  synsfelt afhænger meget af, hvilken brug brillen er beregnet til.  Skal brillerne primært bruges til hverdagsbrug, og når du kører bil, bør de have et godt og bredt synsfelt. Er brillerne til arbejde, skal de kunne dække der, hvor du kigger hen, når du arbejder.

Find de rette briller hos din optiker i Skive

Er du i tvivl om, hvorvidt du har behov for briller? Hos Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive kan du få foretaget en synsprøve af en af vores dygtige optikere for at undersøge, om du vil have gavn af et par briller.

Briller afspejler din personlighed og sætter et unikt præg på dit udseende, så det er vigtigt, at du giver dig god tid til at finde et par briller, som du er glad for. Kig endelig forbi din lokale optiker, hvis du har brug for hjælp til at finde briller, der klæder dig. Vores optikere tager højde for din ansigtsform, hudtone, stil og behov, når de rette briller skal findes, så du kan være sikker på, at du får et par briller med hjem, der passer perfekt til dig.

Velkommen til Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive