Kontaktlinser forhandles hos Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive

Flere vælger at benytte sig af kontaktlinser frem for briller, og det er der forskellige grunde til. Er du meget aktiv og ønsker mere bevægelsesfrihed? Så er det måske en ide at overveje kontaktlinser. Kontaktlinser er en fleksibel løsning, der kan tilpasses lige netop din dagligdag. Du er velkommen til at kigge forbi Bleshøy Optometri, hvis du vil høre nærmere om dine muligheder for kontaktlinser.

Hvorfor vælge kontaktlinser frem for briller?

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge kontaktlinser eller briller? Kontaktlinser har mange fordele, blandt andet:

  • Kontaktlinser sikrer dig fuld bevægelsesfrihed, og er derfor et ideelt valg til dig, der dyrker meget sport.
  • Kontaktlinser er simple, lette og effektive at have med at gøre.
  • Er du træt af duggede brilleglas? Med kontaktlinser får du et klart synsfelt uanset om det regner, sner eller er dugget.
  • Hvis du foretrækker et naturligt look, er kontaktlinser et godt valg til dig, da de ikke ændrer på dit udseende.

Mulighederne er mange med kontaktlinser fra Breinholdt Bleshøy Optometri

Hos Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive forhandler vi mange typer kontaktlinser, og vi hjælper meget gerne med at finde en linsetype, der passer til din dagligdag og dine behov.

  • Er du meget aktiv, er vores behagelige og praktiske 1-dagslinser et klassisk valg.
  • Døgnlinser er en god løsning til dig, der foretrækker at bruge linserne døgnet rundt uden at skulle tænke på rengøring eller irriterede øjne.
  • Vi har også en løsning til dig, der har behov for flere styrker. Flerstyrkelinser tillader dig at se skarpt uanset afstand og bidrager med god synskomfort.

Kig endelig forbi og lad vores optikere hjælpe dig. Det vil kræve en synsprøve for at afsløre, om du vil have gavn af kontaktlinser. Uanset hvad sørger vi naturligvis for at finde den bedste løsning for dig og dit syn.