Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive forklarer: Brilleglas tilpasses dine øjnes behov

Brilleglas tilpasses dine øjnes behov for at korrigere dit syn på bedste vis. Der findes flere typer brilleglas – men hvad betyder det i praksis for dig?

Typer af brilleglas

Din synsfejl har stor betydning for, hvilket slags brilleglas, du skal vælge. Vi har beskrevet typerne af brilleglas nedenfor.

  • Enkeltstyrkeglas er brilleglas med én styrke i hele glassets flade. Er du langsynet eller nærsynet, er enkeltstyrkeglas, hvad du har brug for.
  • Flerstyrkeglas har forskellige styrker i glassets felter, og er dermed langt mere kompleks end enkeltstyrkeglas. Denne type brilleglas hjælper med at korrigere dit syn, hvis du har svært ved at se ting uanset om det er tæt på eller langt væk.

Få vejledning hos Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive

Oplever du problemer med dit syn? Så bør du få foretaget en synsprøve. Hos din optiker i Skrive kan du få foretaget en synsprøve, og optikren vil på baggrund af prøven vurdere, om du har behov for briller. Synsprøven vil også fortælle hvilken brillestyrke, du har brug for, for at korrigere din synsfejl på bedste vis. Vores dygtige optikere står klar til at hjælpe dig, så du får brilleglas, der er tilpasset dine synsbehov.

Velkommen til Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive