Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive hjælper dig med at finde din stil

Har du brug for briller til at korrigere dit syn? Et par briller sætter et unikt præg på dit udseende, og man har typisk brillerne i mindst et par år. Det kan naturligvis også være, at du hælder mere til kontaktlinser. Har du brug for hjælp til at finde din stil? Kig forbi Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive og lad vores optikere hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dit syn.

Brilleguide

Der er flere forhold, der spiller ind, når det rigtige par briller skal findes. Vi har derfor lavet en guide, så du kan finde ud af, hvad du bør overveje, når din stil skal findes.

  • Hvilken ansigtsform har du? Formen på brillestellet afhænger af din ansigtsform. Har du et firkantet ansigt, bør du vælge et rundt brillestel. Det vigtigste er at skabe en harmonisk kontrast til den ansigtsform, du har.
  • Hvilke behov har du, og hvilke situationer er brillen beregnet til? Dine briller tilpasses afhængig af om de er beregnet til sport, arbejde eller hverdag.
  • Hvilken hudtone, øjenfarve og hårfarve har du? Dette er afgørende for hvilke farver, der klæder dig. Har du lys hud, bør du gå efter et stel i neutrale farver, mens et farverigt stel vil skabe en pæn kontrast til en dyb hudtone.

Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive vejleder dig

Når du skal vælge briller, er det vigtigt, at du er tro mod dig selv og din stil. Dine briller har til opgave at korrigere dit syn, men du skal naturligvis se godt ud imens. Har du brug for rådgivning til at finde din stil, så er du velkommen til at kigge forbi din lokale optiker i Skive, hvor vi står klar til at guide dig gennem hele processen.

DOWNLOAD STIL GUIDE

Velkommen til Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive