Brillestel hos Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive

Valg af brillestel har afgørende betydning for et look. Brillestellet er med til at give brillen personlighed, og fremhæver de ansigtstræk, man ønsker, at andre skal lægge mærke til. Derfor bør du overveje, hvordan dit brillestel skal være, hvis du er på udkig efter nye briller.

Sådan vælger du det rette brillestel

Der er så mange muligheder, når du skal vælge briller. Noget der virkelig skiller briller fra hinanden, er deres stel. Især farverne på stellet har betydning for brillens look og personlighed. Men hvilket stel bør du egentlig vælge? Det guider vi dig i her.

  • Til lyse hudtoner og lyst hår er det klædeligt med naturlige farver såsom skildpadde, rav og lyse og neutrale farver. Undgå sorte brillestel, da det kan forekomme lidt voldsomt.
  • Har du lys hud og rødt hår vil især blå eller grønne briller fremhæve dine farver. Vil du fremhæve din hårfarve, så er gyldne og røde toner et godt valg.
  • Har du mørkere hud og hår, så er skarpere og mørkere farver et ideelt valg. Metalfarver vil også klæde dig.
  • Er du helt mørk, vil pasteller og kraftige farver skabe en flot kontrast til din dybe hudtone. Undgå brune brillestel, disse vil ofte blende ind i din hudfarve.

Hos Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive tilpasses dine brillestel din stil

Når du vælger brillestel, kan du enten vælge det i en neutral farve, der passer til langt det meste i din garderobe. Du kan også vælge at mere våget i valg af brillestel og købe tøj ud fra det. Du er velkommen til at kigge forbi Breinholdt Bleshøy Optometri i Skie, hvis du har brug for hjælp til valg af brillestel. Vi lægger stor vægt på at finde et brillestel, der passer til netop dine behov og din stil.

Velkommen til Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive