Breinholdt Bleshøy Optometri – Altid i øjenhøjde

Breinholdt Bleshøy Optometri er din lokale optiker i Skive. Vi er en brilleforretning på Østertorv, som går den ekstra mil for vores kunder. Vores mål er at være det lokale foretrukne alternativ til landsdækkende kæder og bevise, at personlig rådgivning og individuelle løsninger sikrer de bedste og mest tilfredsstillende resultater for vores kunder. Kigger du forbi vores brillebutik, vil du blive mødt af det samme personale hver gang. Det betyder, at optikeren altid er sat ind i din situation, og du får derfor den bedste rådgivning.

Optiker i Skive med bredt udvalg af briller, solbriller og linser

Vores udvalg af solbriller, briller og kontaktlinser er stort, up to date og alsidigt. Det er vigtigt for os, at din brille ikke blot forbedrer synsevnen, men også er af høj kvalitet og passer til din stil. Vi samarbejder med leverandører og udvælger anerkendte mærker, som vi ved tilbyder højkvalitet indenfor glas og stel. I forhold til solbriller har vi eksempelvis briller fra Ray Ban og Maui Jim. Så kig ind til os og find den brille der passer til dig.

Vi tilbyder mange forskellige løsninger til kontaktlinser. Vi har eksempelvis natlinser. Dette er kontaktlinser, du har på, mens du sover. De retter synsfejl om natten, og du behøver derfor hverken gå med briller eller linser om dagen. Derudover har vi en række speciallinser i hårde og bløde linsedesign.

Velkommen til Breinholdt Bleshøy Optometri i Skive

Vi foretager Danmarks mest dybdegående synsundersøgelse

Hos Breinholdt Bleshøy Optometri får du en synsundersøgelse der ikke bare viser styrkerne, men afdækker en lang række andre elementer som påvirker en optimal synsfunktion. Vi benytter den nyeste teknologi og kan derfor med stor nøjagtighed måle dine øjne. Dette giver os mulighed for at finde frem til netop den løsning der giver dig en optimal synsfunktion . Eksempelvis foretager vi OCT scanninger af nethinden (bl.a. afdækning af forkalkning), målinger for keratoconus (ujævn hornhind) og behandling af sjøgrens sygdom (tørre øjne) med special kontaktlinser samt andet.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den løsning der er mest optimal for dig, om det så er top moderne briller tilpasset dine øjne og din stil eller kontaktlinser.